Ποζάρει τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της η Nicole Kidman στο Instagram(ΦΩΤΟ)

Μετά από 14 χρόνια γάμου

Πριν από λίγες ημέρες, η Nicole Kidman, ενημέρωσε τους θαυμαστές της μέσα από μια φωτογραφία στα social media, ότι έπαθε ένα ατύχημα στη διάρκεια της καθιερωμένης της προπόνησης, που είχε ως αποτέλεσμα ένα κάταγμα στον αστράγαλό της. Όμως, η σταρ αναρρώνει γρήγορα, η διάθεσή της είναι πολύ καλύτερη και έτσι αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το χρόνο της για να απολαύσει μια βόλτα με τον σύζυγό της Keith Urban.

Η Nicole Kidman κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, τράβηξε την πιο cute selfie φωτογραφία στην αγκαλιά του συζύγου της και δεν δίστασε να τη μοιραστεί με τους θαυμαστές της στο Instagram, κάνοντας έτσι την έκπληξη, αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες προσωπικές και ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές, που μαρτυρούν πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

screen-08.52.08[25.05.2020]

Το ζευγάρι 14 χρόνια γάμου. Οι δυο τους, μετά από μόλις 1 χρόνο γνωριμίας, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους το 2006 στο Manly της Αυστραλίας, λίγο έξω από το Sidney. Παρόντες στο μυστήριο ήταν τότε περίπου 200 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Naomi Watts, Hugh Jackman και του Russell Crowe.

marieclaire.gr

ΣΧΟΛΙΑ