Παραγουάη: Βουλευτής «βγήκε από τα ρούχα» του στο βήμα της Βουλής(VIDEO)

Στη συζήτηση για τα κλειστά σύνορα

Κυριολεκτικά «έξω από τα ρούχα του» βγήκε βουλευτής στην Παραγουάη στη συζήτηση για το άνοιγμα των συνόρων της χώρας με τη Βραζιλία.

Ο Χόρχε Αντόνιο Μπριτέζ, όπως είναι το όνομα του βουλευτή, ήταν στο βήμα στη συζήτηση για το ανοιγμα του συνοριακού περάσματος Λα Αμιστάντ όταν εξερράγη.

«Δεν θέλω κανείς να πεθάνει (σ.σ. από κορωνοϊό) αλλά η πόλη Σιουντάντ ντελ Έστε είναι κλειστή για περισσότερες από 60 ημέρες» ακούγεται να λέει ο 35χρονος βουλευτής πριν να σκίσει το πουκάμισό του.

Συνεχίζοντας την παθιασμένη ομιλία του ημίγυμνος, ο 35χρονος βουλευτής υποστήριξε ότι το 80% των Παραγουανών που ζουν σε πόλεις κοντά στα σύνορα ζουν από εμπόριο με τη Βραζιλία.

«Πρέπει να ξεκινήσουν οι δουλειές, ακολουθούμε όλα τα πρωτόκολλα. Εγώ σας ζητάω να στηρίξετε το σύστημα υγείας και εκπαίδευσης για τους συμπολίτες μου και εσείς σοκάρεστε από ένα σκισμένο πουκάμισο» συμπλήρωσε.

Λίγο μετά την «έκρηξη» του νεαρού βουλευτή ο πρόεδρος της Βουλής διέκοψε τη συζήτηση με ορισμένα κόμματα να ζητούν να επιβληθούν κυρώσεις στον 35χρονο.

ΣΧΟΛΙΑ