Κατέρρευσε πυροσβέστης στην Αυστραλία έξω από το σπίτι του!

Την φωτό ανέβασε η κόρη του στο facebook

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία ενός πατέρα- πυροσβέστη που έχει ξαπλώσει για να κοιμηθεί για μόλις 5 λεπτά, μετά από μια δύσκολη βάρδια στην μάχη για το σβήσιμο των πυρκαγιών στην Αυστραλία.

Την φωτογραφία ανέβασε στο facebook η κόρη του Τζένα Ο΄Κιφ και αμέσως έγινε με πάνω από 8.000 σχόλια και 44.000 κοινοποιήσεις.

«Αυτή είναι η φωτογραφία του πατέρα μου που κοιμάται 5 λεπτά στον κήπο, ενώ ο αδερφός μου παρακολουθεί την πυρκαγιά που καίει στην κορυφή του αγροκτήματός μας, αφού έχει τελειώσει την 12ωρη+ βάρδια του επί 10 μέρες σερί, σε έναν αγώνα κατά των πυρκαγιών στην κοινότητά μας» έγραψε η νεαρή γυναίκα.

Και συνέχισε:

«Η οικογένειά μου παλεύει με αυτές τις φωτιές στο αγρόκτημα και στην κοινότητά μας χωρίς διακοπή για πάνω από έναν μήνα. Είναι κουρασμένοι, πονάνε και έχουν ξεμείνει από πόρους».

Η Ο’ Κιφ είπε ότι ο πατέρας της τελικά κατέρρευσε την Κυριακή έχοντας περάσει πάνω από μία εβδομάδα στο κυρίως μέτωπο της μάχης κατά των πυρκαγιών.

«Σήμερα άκουσα τον πατέρα μου να κλαίει, λέγοντας: ‘Τζεν δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, δεν τελειώνει ποτέ. Έχουμε ακόμη 50 ημέρες καλοκαιριού, δεν είμαστε καν στα μισά και την ίδια στιγμή, μοιάζει ατελείωτο. Μην παγιδευτείτε στην αρνητικότητα, την πολιτική, τα νέα του Facebook, το δράμα. Η Αυστραλία φλέγεται και υπάρχουν γενναίοι άνθρωποι σε ολόκληρη την χώρα που εθελοντικά αγωνίζονται μέρα με την ημέρα για να κρατήσουν ασφαλή τα σπίτια και τις ζωές μας».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ