Η στιγμή του πανικού από την αναγκαστική προσγείωση Boeign 737 στη Μανίλα (VIDEO)

Επικρατεί σκοτάδι ενώ ακούγεται και κάποιος να φωνάζει «stay, stay»

Τη στιγμή της αναγκαστικής προσγείωσης του αεροσκάφους της εταιρείας XiamenAir στο αεροδρόμιο της Μανίλας την Πέμπτη κατέγραψε ένας από τους επιβάτες της πτήσης.

Στο βίντεο που καταγράφει από το παράθυρό τους ένας από τους επιβάτες, φαίνεται το αεροσκάφος να προσεγγίζει με ταχύτητα το διάδρομο προσγείωσης.

Αμέσως μετά ξεκινούν αναταράξεις καθώς το Boeing 737 βγαίνει από το διάδρομο προσγείωσης και γλιστρά μέχρι τα προστατευτικά κιγκλιδώματα όπου και σταμάτησε.

Όπως ακούγεται στο βίντεο ο πανικός των επιβατών είναι έκδηλος καθώς για λίγα δευτερόλεπτα επικρατεί σκοτάδι ενώ ακούγεται και κάποιος να φωνάζει «stay, stay» σε μια προσπάθεια να μην προκληθεί πανικός.

Ευτυχώς από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς από τους 157 επιβάτες και το 8μελες πλήρωμα. Αντίθετα το αεροσκάφος υπέστη σοβαρές ζημιές καθώς αποκολλήθηκε ένας από τους κινητήρες.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η πτήση MF8667 από το Xiamen έκανε αναγκαστική προσγείωση, ενώ βρισκόταν για πάνω από μια ώρα στη Μανίλα, κάνοντας κύκλους.

ΣΧΟΛΙΑ