Ακροδεξιός βουλευτής χτύπησε με το παπούτσι του αεροσυνοδό για μια θέση

Απίστευτες σκηνές

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε πτήση της Air India την Πέμπτη, καθώς Ινδός βουλευτής έβγαλε το παπούτσι του και χτύπησε επανειλημμένα αεροσυνοδό. Ο λόγος ήταν ότι ο υπάλληλος της αεροπορικής εταιρίας απάντησε αρνητικά στην απαίτηση του πολιτικού να κάτσει σε διακεκριμένη θέση. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο αεροπλάνο είχε μόνο οικονομικές θέσεις…

Ο βουλευτής, μετά το επεισόδιο, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «τον χτύπησα 25 φορές με το σανδάλι μου γιατί ήταν αλαζόνας. Δεν είμαι βουλευτής του Λαϊκού κόμματος. Είμαι βουλευτής του Σιβ Σένα (ακροδεξιό κόμμα) και δεν θα ανεχτώ καμία προσβολή. Ας διαμαρτύρεται ο υπάλληλος. Εγώ θα διαμαρτυρηθώ στον πρόεδρο της Βουλής και σε άλλες αρχές».

Η εταιρία έκανε καταγγελία στην αστυνομία και ανέφερε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να συντάξει μια λίστα με απείθαρχους επιβάτες, στους οποίους θα απαγορεύεται η επιβίβαση στις πτήσεις της.

«Όταν του είπα ότι αυτό που ζητούσε ήταν αδύνατον, έγινε χυδαίος και άρχισε τις ύβρεις. Ο Θεός να σώσει τη χώρα μας αν αυτή είναι η κουλτούρα και η συμπεριφορά των βουλευτών μας», δήλωσε ο αεροσυνοδός στην Asian News International.

ΣΧΟΛΙΑ