25 νέοι δόκιμοι αστυφύλακες από την Αχαΐα κατατάχτηκαν στο Σώμα της ΕΛΑΣ(ΦΩΤΟ)

Η υποδοχή τους στο υποδέχτηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο-Ανάμεσά τους και παιδιά αστυνομικών

Σε μια λιτή τελετή, σήμερα το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αδαμάντιος Μητρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχο Νικόλαο Κοτρωνιά, υποδέχτηκε τους εικοσιπέντε νέους δόκιμους αστυφύλακες, από την Αχαΐα, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στις Αστυνομικές Σχολές μέσω της διαδικασίας των πανελλήνιων εξετάσεων.

IMG_6463 IMG_6468

Πρόκειται για εννέα γυναίκες και δεκαέξι άνδρες, από τις ευρύτερες περιοχές της Πάτρας, του Αιγίου, της Κάτω Αχαΐας και της Χαλανδρίτσας στους οποίους παραδόθηκαν σήμερα τα πρακτικά κατάταξης και διορισμού τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αδαμάντιος Μητρόπουλος, συνεχάρη για την επιτυχία τους τόσο τους νέους συναδέλφους όσο και τους γονείς τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

IMG_6453 IMG_6457

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θεόδωρος ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ και ο Αστυνόμος Β΄ Κωνσταντίνος ΜΑΓΚΑΦΑΣ, οι οποίοι ενημέρωσαν τους εικοσιπέντε νέους αστυνομικούς για τα διαδικαστικά θέματα της εισαγωγής τους.
Την Κυριακή οι εικοσιπέντε νέοι παρουσιάζονται στις Σχολές Αστυφυλάκων, όπου έχουν καταταγεί, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη βασική στρατιωτική τους εκπαίδευση.

Να τονιστεί πως μεταξύ των επιτυχόντων είναι και τέσσερα παιδιά αστυνομικών ως εξής:

H κόρη (Ελένη) του Α΄ Βοηθού και Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Αστυνομικού Διευθυντή ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνου, η μητέρα της οποία είναι επίσης αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Πατρών

Η κόρη (Βασιλική) του Αναπληρωτή Τμηματάρχη του Τμήματος Εγκληματικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας Αστυνόμου Β΄ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ Γεωργίου

ο γιος (Θεόδωρος) του Υπαστυνόμου Β΄ ΦΕΛΕΚΗ Βασίλειου που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων

Ο γιος (Χρήστος) του Αρχιφύλακα ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αναστασίου που υπηρετεί στο Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας

ΣΧΟΛΙΑ