Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΑΔΕΔΥ, στο 37ο Συνέδριο

1η θέση για τη ΔΑΚΕ και 2η για την ΔΗΣΥΠ

Σας κάνουμε γνωστό ότι  την Πέμπτη 6/22/19 ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εργασίες του 37ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, που έγινε στην Αθήνα, με την εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΒΟΥΛΙΟΥ, της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ και της ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, όπου είχαμε ένα  ακόμα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την παράταξη μας, την Δημοκρατική Συνδικαλιστική Πρωτοπορία (ΔΗΣΥΠ), που από την τρίτη θέση που κατείχε, τώρα  κατέλαβε τη 2η θέση με 19% και 16 έδρες, με 1η τη ΔΑΚΕ, θέση που ήδη κατείχε και 4η την ΕΑΕΚ που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών έχουν ως εξής:

screen-14.16.15[08.12.2019]

Βέβαια οφείλουμε να επισημάνουμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καταλάβει και την 1η θέση, αν δεν υπήρχαν στα σπλάχνα μας οι κάθε λογής γυρολόγοι, που στο όνομα των προσωπικών τους φιλοδοξιών, παζαρεύοντας την προσωπική τους τύχη, όπως στο προηγούμενο συνέδριο έτσι και τώρα κινήθηκαν εκτός παράταξης. Τέτοια φαινόμενα είχαμε και από την περιοχή μας, από συνέδρους που λένε και διατυμπανίζουν προς κάθε κατεύθυνση ότι ανήκουν στον ίδιο πολιτικό φορέα με εμάς, αλλά μπροστά στις προσωπικές τους φιλοδοξίες και για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, κινούνται κατά το δοκούν και αυτό βεβαίως είναι ένα ζητούμενο…..

Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε ότι σ’ αυτές τις ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ από την περιοχή μας, ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ με το Ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥΠ, ως ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ο προερχόμενος από την ΠΟΕΔΗΝ, Πρόεδρος των Εργαζόμενων του Νοσοκομείου ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, Κώστας Πετρόπουλος, καθώς επίσης και ο προερχόμενος από τους Εκπαιδευτικούς Τσόγκας Χρήστος.

Μετά τα προαναφερόμενα, ο για τρίτη συνεχή θητεία ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ, δήλωσε τα εξής:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξή μας και τα μέλη της, που ακόμη μία φορά με εξέλεξαν στο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΑΔΕΔΥ.

Πέρα από το ευχαριστώ οφείλω να τους διαβεβαιώσω ότι ως ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΔΕΔΥ,  θα συνεχίσω την ίδια αταλάντευτη και δυναμική συνδικαλιστική μου πορεία, υπερασπιζόμενος όπως πάντα τα συμφέροντα των Εργαζομένων και των υπηρεσιών όπου Εργάζονται. Καλή θητεία και καλή δουλειά σε όλους τους εκλεγμένους αυτού του οργάνου και ιδιαιτέρως στους εκλεγμένους της παράταξης μας, της παράταξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, που σ’ αυτές τις εκλογές της αξίζουν συγχαρητήρια για τις εκλογικές της επιδόσεις, όπου αύξησε κατά 20% τις δυνάμεις της, λόγω της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που έκανε την τριετία που προηγήθηκε και όχι μόνον.

Καλή δουλειά και καλή συνεργασία σε όλους μας¨.

Τέλος να επισημάνουμε ότι αυτή η οργανωμένη  και συλλογική δουλειά που έφερε αυτά τα αποτελέσματα, στέλνει  παράλληλα και ένα μήνυμα, δείχνει προς κάθε κατεύθυνση το δρόμο για να γίνει η παράταξη ξανά μεγάλη!

ΣΧΟΛΙΑ