Στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΔΕ ο ΓΓ Δημοσίας Τάξεως(ΦΩΤΟ)

Με ποιους συναντήθηκε ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ, επισκέφθηκε σήμερα (29-11-2019) το απόγευμα, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου τον υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Νικόλαος ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ.

Ο κ. Γενικός Γραμματέας, συνάντησε κατά την επίσκεψη του, τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ηλείας, Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας, Ταξιάρχους Απόστολο Μαρτζάκλη, Γεώργιο Μιχαλόπουλο, Παναγιώτη Πετσίνη και Ιωάννη Νταλαχάνη, αντίστοιχα, καθώς και τα Προεδρεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας, της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

29-11-2019 Eπίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξεως Κωνσταντίνου ΤΣΟΥΒΑΛΑ (2) 29-11-2019 Eπίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξεως Κωνσταντίνου ΤΣΟΥΒΑΛΑ (3)

Ο κ. Γενικός Γραμματέας, ενημερώθηκε για υπηρεσιακά θέματα και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αστυνομικές δράσεις, παρεμβάσεις και καλές πρακτικές, που έχουν ως κοινή συνισταμένη την βελτίωση του πολιτισμού της καθημερινότητας των πολιτών και την κοινωνική ανάπτυξη.

 

ΣΧΟΛΙΑ