«Σήκωσαν» τα πάντα από το αυτοκίνητο του πνευμονολόγου Διονύση Παπαλεξάτου

Το είχε σταθμεύσει στην Αθήνα και αφαίρεσαν ρούχα, laptop, κάρτες ακόμα και την ομιλία του

Θύμα διάρρηξης του αυτοκινήτου του έπεσε ο γνωστός πατρινός πνευμονολόγος Διονύσης Παπαλεξάτος,  ο οποίος είχε μεταβεί την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα  μαζί με τα δύο παιδιά του προκειμένου να συμμετάσχει σε συνέδριο ,συνδυάζοντας την εκεί παραμονή του με λίγες ημέρες ξεκούρασης.

Άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό του , το οποίο είχε σταθμεύσει στην οδό Σπύρου Λούη και αφαίρεσαν την ιατρική του τσάντα, το laptop στο οποίο είχε μέσα αποθηκευμένη την ομιλία του για το συνέδριο , μία βαλίτσα με ρούχα, πιστωτικές κάρτες , ακόμα και δύο ξυστά τα οποία είχαν κερδίσει από 5 ευρώ!!!.

Ο γνωστός πατρινός γιατρός εκ των πραγμάτων αναγκάστηκε πάρει τα δύο του παιδιά και να επιστρέψει άρον – άρον στην Πάτρα καθώς τόσο η συμμετοχή του στις εργασίες του συνεδρίου στο οποίο ήταν ομιλητής ,όσο και στην Αθήνα όπου είχε σχεδιάσει να μείνει  ήταν πλέον αδύνατη.

Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι, πως  η διάρρηξη του αυτοκινήτου έγινε σε μικρή απόσταση από σταθμό της ομάδας ΔΙΑΣ και σε κεντρικότατο σημείο κοντά σε διασταύρωση όπου μάλιστα λειτουργούν και φωτεινοί σηματοδότες.

ΣΧΟΛΙΑ