Πάτρα: Συγκεντρώσεις και δράσεις εναντια στο Ρατσισμό από την ΚΕΕΡΦΑ

Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο στις 7.00 το απόγευμα

«Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη την Τετάρτη 14/2, στις 7μμ, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.
Όπως αναφέρει η κίνηση σκοπός της σύσκεψης είναι η οργάνωση από κοινού την Διεθνή Ημέρα Δράσης κατά του Ρατσισμού και του Φασισμού στις 17 Μάρτη, δράσεων ενάντια στο Ρατσισμό.
«Μαζί με εργαζόμενους, νεολαία, πρόσφυγες και μετανάστες ετοιμαζόμαστε να διαδηλώσουμε στους δρόμους της Πάτρας, χτίζοντας την αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες και στέλνοντας τους φασίστες στην φυλακή. Συζητάμε για τις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές δράσεις στην πόλη μας. Μια πόλη που απέδειξε ότι σε αυτήν δεν χωράνε τα εθνικιστικά συλλαλητήρια αλλά κυριαρχεί η αντίσταση σε ρατσισμό και φασισμό.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους φοιτητές και τους μαθητές, τα συνδικάτα, τις κοινότητες μεταναστών, τις κινήσεις αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες τις δημοτικές κινήσεις, όλους τους φορείς και τις συλλογικότητες να συζητήσουμε, για να κινητοποιηθούμε ώστε να μπει τέλος στην απειλή του φασισμού και τις ρατσιστικές πολιτικές.
Να είμαστε όλοι και όλες εκεί «, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η κίνηση

ΣΧΟΛΙΑ