Πάτρα: Σοκ από τον θάνατο του καθηγητή Ουρολογίας Πέτρου Περιμένη – ΝΕΟ

Ήταν 67 ετών

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, ο θάνατος του καθηγητή Ουρολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, Πέτρος Περιμένης.

Η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε σοκ στον επιστημονικό κόσμο και την κοινωνία της Πάτρας που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο γνωστός Πατρινός επιστήμονας, σύμφωνα με πληροφορίες, “έφυγε” αιφνίδια από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου, σε ηλικία 67 ετών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο εκλιπών βρισκόταν εκτός Πατρών με την οικογένειά του, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Επιφανής επιστήμονας, αλλά και λαμπρός πανεπιστημιακός δάσκαλος, ο Πέτρος Περιμένης, αναγνωρίστηκε από όλους  για τη γενικότερη και μακρόχρονη προσφορά του στην ιατρική, αλλά και την άρτια επιστημονική του κατάρτιση.

Υπό την διεύθυνση του Πέτρου Περιμένη, η Ουρολογική Κλινική του ΠΓΝΠ  έγινε γνωστή εντός και εκτός συνόρων για τις  υπηρεσίες που παρείχε, ενώ πήρε «άριστα» από τους χιλιάδες ασθενείς του, αλλά τους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής, τους οποίους συμβούλευε, ενθάρρυνε, διευκόλυνε και εμψύχωνε για την μετέπειτα επιστημονική και Ιατρική τους πορεία.

 

ΣΧΟΛΙΑ