Νέα τετράωρη στάση εργασίας στην Τράπεζα Πειραιώς τη Δευτέρα

Την Δευτέρα

Με τετράωρη στάση εργασίας την ερχόμενη Δευτέρα στις υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς στο κεντρικό κτήριο που στεγάζει τις υπηρεσίες της Τράπεζας στο Μαρούσι, συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η ΟΤΟΕ ζητώντας να ανακληθούν οι απολύσεις και να τηρηθεί στο ακέραιο η συμφωνία για τις θέσεις εργασίας στην Πειραιώς.

«Μετά την επιτυχημένη παντραπεζική απεργία της 11ης Δεκεμβρίου, κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μέχρι την ανάκληση των απολύσεων στην Τράπεζα Πειραιώς και την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας» τονίζει η ΟΤΟΕ σημειώνοντας ότι «οι απολύσεις ήταν ανέκαθεν κόκκινη γραμμή για τον κλάδο. Γι’ αυτό κάθε τέτοιος σχεδιασμός, πόσο μάλλον ενέργεια, από την πλευρά των τραπεζών ισοδυναμεί για μας με κήρυξη πολέμου».

Η ΟΤΟΕ σημειώνει ακόμα ότι η Τράπεζα Πειραιώς είναι αυτή που επέλεξε να τορπιλίσει το κλίμα εμπιστοσύνης και την ομαλότητα στον κλάδο, είναι αυτή που πρώτη «κλείνει το μάτι» στις ορέξεις όσων μεγαλομετόχων και μελών των Δ.Σ. ζητούν απολύσεις. «Είναι αυτή που όχι μόνο δεν παίρνει πίσω τις απολύσεις, αλλά απειλεί και με νέες πέραν των 24 συναδέλφων του πρώην RBU» τονίζει η ΟΤΟΕ καταλήγοντας ότι «τα σχέδια και οι μεθοδεύσεις της Τράπεζας Πειραιώς δεν θα περάσουν»!

ΣΧΟΛΙΑ