Μέλος του Ρουβίκωνα και τρεις ανήλικοι στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο

Η ταυτότητα των συλληφθέντων

Ένας 28χρονος, μέλος του Ρουβίκωνα, καθώς και τρεις ανήλικοι είναι ανάμεσα στους 19 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ του Σαββάτου, ανήμερα της 45ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, πρόκειται για έναν 28χρονο, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε προσαχθεί τέσσερις φορές για ενέργειες του Ρουβίκωνα. Πληροφορίες του NewsIt.gr, αναφέρουν ότι ο νεαρός άνδρας συνελήφθη στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας 34χρονος, γνωστός στις αρχές για την αντιεξουσιαστική δράση του, καθώς και ένας άνδρας που είχε συλληφθεί το 2015 για επίθεση σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Επιπλέον, συνελήφθησαν στο Αιγάλεω τρεις ανήλικοι, εκ των οποίων οι δύο είχαν συλληφθεί ξανά σε επεισόδια. Στην κατοχή τους βρέθηκαν, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, αντιασφυξιογόνες μάσκες και κουκούλες full face.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 19 ατόμων, συνολικά, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Πολυτεχνείο και στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Αρχικά, έγιναν 22 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Αργότερα συνελήφθησαν άλλα 6 άτομα, στην περιοχή των Εξαρχείων.

ΣΧΟΛΙΑ