Δολοφονία Αμοιρίδη: Η Φρανσουάζ συνάντησε τους συνεργούς τις μια ημέρα πριν το φονικό

Tι κατέθεσε ο ανιψιός του αστυνομικού-εραστή της

Το επιχείρημα της Φρανσουάζ Αμοιρίδη ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία του συντρόφου της και Έλληνα πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη καταρρίπτει σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο ανηψιός του αστυνομικού-εραστή της.

Κι αυτό γίατι σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ο Dia η Φρανσουάζ συνάντησε μια ημέρα πριν τη δολοφονία τους δύο άνδρες στην περιοχή Duque de Caxias.

Αυτό φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ο Eduardo Moreira de Melo λέγοντας ότι η συνάντηση συνέβη στις 26 Δεκεμβρίου, μια ημέρα δηλαδή πριν τις 27 Δεκεμβρίου οπότε και δολοφονήθηκε ο Κυριάκος Αμοιρίδης.

Η συνάντηση, όπως είπε ο 24χρονος, έγινε σε μια πλατεία κοντά στον σταθμό του τρένου και εκεί, κατά τη δική του εκδοχή, ήταν που η Φρανσουάζ του πρόσφερε 80.000 δολάρια, ποσό που θα του έδινε ένα μήνα μετά το φονικό πιθανότατα από τη διαθήκη ή την ασφάλεια ζωής του άτυχου πρέσβη την οποία είχε βάλει στο μάτι μαζί με τον εραστή της.

Σύμφωνα με αστυνομικούς που μίλησαν στη βραζιλιάνικη εφημερίδα η συνάντηση έγινε κάπου μεταξύ 10-11 το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου, μια ώρα, δηλαδή, κατά την οποία η Φρανσουάζ μέχρι σήμερα υποστηρίζει ότι ήταν στο σπίτι της.

Πλέον οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή ελπίζοντας ότι θα ανακαλύψουν ένα καρέ των τριών προκειμένου έτσι να καταρρίψουν το επιχείρημα της Φρανσουάζ ότι δεν γνωρίζει τον ανηψιό του εραστή της.

ΣΧΟΛΙΑ