Δημογραφικό πρόβλημα; Ίσως και μεγαλύτερο από το Οικονομικό Πρόβλημα

Του Φώτη Ν. Αλεξόπουλου

Το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας ίσως είναι το σημαντικότερο θέμα που η εξίσωση του καταλήγει σε λύση του Γενικότερου Οικονομικού Προβλήματος της χώρας .

Αν Προσθέσει και αφαιρέσει ο καθένας από εμάς,  στοιχεία συγγενών, φίλων , γνωστών  ανά σπίτι  στην γειτονιά του χωριού η της Πόλης που διαμένουμε ,  εύκολα θα αντιληφτούμε  και θα διαπιστώσουμε  ότι σε λιγότερο από 20 χρόνια η μείωση του Πληθυσμού θα είναι πάνω κάτω στα όρια και του 55% του σημερινού πληθυσμού  .

Δυστυχώς ,  το φαινόμενο της «Ταχείας»  διείσδυσης και αντιγραφής  των Ελλήνων , από τον παραδοσιακό τρόπο στον  Δυτικό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων ,  οδήγησε στην στοχευόμενη  υπογεννητικότητα , που ίσως είναι το  σημαντικότερο σημείο που οδηγεί  την χώρα σε μείωση πληθυσμού .

Όσο για τις φθηνές δικαιολογίες που όλοι μας έχουμε ανακαλύψει  του  στυλ : Δεν βγαίνω οικονομικά , δεν μπορώ να ζήσω οικογένεια κ.λ.π είναι απλά δικαιολογίες και μόνο δικαιολογίες .

Καλοπερασάκηδες και παρτακηδες ήμασταν και θα είμαστε εις των αιώνα των απάντα . Τώρα στο θέμα μας .

Τελευταία γενναία κίνηση για το θέμα του Δημογραφικού προβλήματος ήταν πριν 13 χρόνια με την κίνηση του τότε πρωθυπουργού κ. Καραμανλή και δημιούργησε την πληθώρα των τριτεκνων .

Φυσικά Έταξε λαγούς και πετραχήλια αλλά  αυτό έπιασε . Το στοιχείο του Έλληνα : Τάξε αγά  μου να αγιάσω .

175.000 γεννήσεις κατεγράφησαν εκείνη την εποχή από οικογένειες που είχαν 2 παιδιά και με το  τρίτο παιδί θα εξασφάλιζαν  τις ωφέλειες των πολυτέκνων .

 Τους Κορόιδεψε ο Καραμανλής ? Ίσως , όμως έπιασε .

Σήμερα στην κατάσταση  που βρίσκεται η χώρα δεν θέλει άλλες κοροϊδίες αλλά ένα σοβαρό τεκμηριωμένο σχέδιο .

Υπάρχει λύση ? Ναι υπάρχει,  αρκεί να εφαρμοστεί το Σκανδιναβικό  μοντέλο κοινωνικής Πολιτικής ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ από τους κυβερνώντες .

Επίσης , θα πρέπει με κάθε τρόπο να διασφαλιστεί ότι δεν θα  δημιουργηθούν από εδώ και στο εξής άλλες μειονότητες στην χώρα . Η Ελλάς δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να έχει σε 50 χρονιά από τώρα,  δημιουργήσει άλλες μειονότητες εντός των συνόρων της Ελληνικής επικρατείας .

Και όταν λέμε , με κανένα τρόπο εννοούμε με κανένα τρόπο .

 Άλλωστε όπως δείχνουν τα πράγματα το Ισλαμικό κράτος η στοιχείο δύσκολα θα αφομοιωθεί στα κράτη μέλη της Ευρώπης και δεν γνωρίζουμε άλλωστε τις διαθέσεις όλων αυτών που κατακλύζουν και απαιτούν διαμονή στα βόρεια κράτη της Ευρώπης ( Τα Πρώην Αποικιοκρατικά Κράτη του Πλανήτη) .

Η Παντοδυναμία του Πετρελαίου τελειώνει , το ισλαμικό στοιχείο δεν επικράτησε στα αποθέματα του ρωσικού αερίου μέσω τσετσενιας και όλα στο μέλλον φαντάζουν πιθανά σενάρια , όμως εμείς οφείλουμε με κάθε τρόπο να προστατέψουμε την χώρα και τον Ελληνισμό αρκεί να ξεκινήσουμε από χθες,  ένα σοβαρό και εφαρμοστέο σχέδιο αύξησης του  γηγενή πληθυσμού .

Λύση υπάρχει , πολιτική βούληση χρειάζεται .

ΣΧΟΛΙΑ