Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Βρήκαν το γήπεδο κλειδωμένο και το ματς αναβλήθηκε! (pic)

Ο Εθνικός Πειραιώς και η Κηφισιά πήγαν μέχρι το γήπεδο του Ταύρου για να παίξουν αλλά αποχώρησαν άπραγοι

Δεν πίστευαν στα μάτια τους φτάνοντας στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο οι διαιτητές, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι παράγοντες του Εθνικού Πειραιώς με την Κηφισιά που επρόκειτο να αναμετρηθούν για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι δυο ομάδες που συμμετέχουν στον 5ο όμιλο μετέβησαν στο γήπεδο για να παίξουν αλλά αντ’ αυτού αποχώρησαν δίχως να ιδρώσουν καθώς βρήκαν τις πόρτες κλειδωμένες! Οι διαιτητές περίμεναν περίπου για μία ώρα μέχρι να κλείσουν το φύλλο αγώνα (όπως προβλέπεται από τον κανονισμό), αφού ουδείς εμφανίστηκε για να ανοίξει.

Ο Εθνικός με post στο facebook γνωστοποίησε πως μολονότι έχει το παραχωρητήριο για τη χρήση του γηπέδου, οι αρμόδιοι ήταν άφαντοι.

«Συνέβη και αυτό… Κλειστές πόρτες βρήκε η ομάδα μας στο γήπεδο όπου ήταν προγραμματισμένος να γίνει ο αγώνας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Εθνικό και την ΑΕ Κηφισιάς. Η ομάδα μας ενώ είχε το σχετικό παραχωρητήριο για την χρήση του γηπέδου του Ταύρου εν τούτοις βρήκε τις πόρτες – όπως και οι Διαιτητές αλλά και η αντίπαλη ομάδα – κλειστές με συνέπεια να αναβληθεί ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής, ταλαιπωρώντας τις ομάδες και τους φιλάθλους που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα αποφασίσει η ΕΠΟ τις επόμενες ημέρες» ανέφερε ο σύλλογος του Πειραιά.

ΣΧΟΛΙΑ