Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019
15.4 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΠΕΚΑ -Επίδομα Παιδιού: Πότε θα «φανούν» τα χρήματα στις τράπεζες Γάτος που αγνοούνταν για 5 χρόνια βρέθηκε 1.900 χλμ. από το σπίτι του Ενοποιούνται αριθμός ταυτότητας και ΑΜΚΑ Επίδομα θέρμανσης:Πώς θα λύσουν των γόρδιο δεσμό οι διαχειριστές για τις πολυκατοικίες Μονιμοποιούνται 7.757 υπάλληλοι το 2020,κόβονται οι συμβάσεις για πάνω από 5.000 εποχικούς Προσεχώς 2.000 προσλήψεις στον Στρατό Η πώληση πρώην εργοταξίου της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου στον προϋπολογισμό του 2020 Αρχίζει και «τρομάζει» το πυρηνικό οπλοστάσιο της Κίνας Φαρσέρ κάνει… ανήθικες προτάσεις στους τηλεφωνητές της ΕΛ.ΑΣ.! Άλλες 20 επενδυτικές προτάσεις κατατέθηκαν για χρηματοδότηση από τη δράση «Εξωστρέφεια – Διεθνοποίηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – έτους 2019» Επίσκεψη Ν. Φαρμάκη σε αντιπλημμυρικά έργα της Μακρυνείας Αγρινίου Στη Ναύπακτο το 29ο Συνέδριο ΠΑΝΔΟΙΚΟ από 22 έως 24 Νοεμβρίου

Αίγιο: Τραγική η κατάσταση με τα σκουπίδια – Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία

Τα σκουπίδια έχουν σχηματίσει παντού λόφους

Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί με τα απορρίματα στο Αίγιο και στις υπόλοιπες κωμοπόλεις του Δήμου Αιγιαλείας το τελευταίο δίμηνο. Τα σκουπίδια έχουν σχηματίσει παντού λόφους, η οσμή είναι έντονη και οι κάτοικοι ανησυχούν για τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, καθώς επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου τονίζει πως παραμένει το αδιέξοδο με τα σκουπίδια, που έχουν γεμίσει τους δρόμους, τις πλατείες, τους κοινόχρηστους χώρους, τις όχθες των ποταμών και τις παραλίες. Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς το πρόβλημα αναμένεται να γίνει ακόμα εντονότερο το επόμενο διάστημα με την άφιξη των καλοκαιρινών εκδρομέων.

Μέσα σε όλα αυτά μια υπάλληλος του δήμου που εργάζεται στον τομέα της καθαριότητας, δέχτηκε επίθεση από πολίτη, που διαμαρτυρόταν για την κατάσταση με τα σκουπίδια.

Όπως καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων στο aigialeia24.gr: «Την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, συνάδελφος οδοκαθαρίστρια, μέλος του Συλλόγου μας που εργαζόταν στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Αίγιο, δέχτηκε απρόκλητα επίθεση από «αγανακτισμένο» πολίτη ο οποίος την εξύβριζε χυδαία για αρκετή ώρα, όταν δε, η συνάδελφος του απεύθυνε το λόγο ρωτώντας τον γιατί την βρίζει, ο «αγανακτισμένος» πολίτης της επιτέθηκε πιάνοντας την από το λαιμό με σαφή σκοπό να της προκαλέσει ασφυξία. Για όλα τα ανωτέρω έχει γνώση και η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα…»

 

ΣΧΟΛΙΑ