Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019
11.9 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολλανδία: Από το 2020 μειώνεται το όριο ταχύτητας στα 100χμ/ ώρα CGTN: Οι Κινέζοι νεαρής ηλικίας επιλέγουν για τις διακοπές τους την Ελλάδα Συνάντηση Κουμουτσάκου με στελέχη της Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ιταλικής Βουλής Καταδίκη της Φινλανδίας για την απέλαση ενός Ιρακινού που δολοφονήθηκε ΗΠΑ: Αιφνίδια αύξηση των αιτήσεων για επιδόματα ανεργίας Σταϊκούρας: Σε 2 με 3 εβδομάδες ολοκληρώνεται η πρόωρη αποπληρωμή του ΔΝΤ Προσφυγικό: 2.152 νέες αφίξεις από 1η Νοεμβρίου στο Β. Αιγαίο Μετεγγραφές φοιτητών: Δεκτές οι μισές αιτήσεις Σουίτα στο παλάτι της βασιλικής οικογένειας του Τζαϊπούρ στο Airbnb Spiegel: Push-back από Ελλάδα προς Τουρκία – Τι απαντά η Αθήνα Πρύτανης ΕΜΠ: Οι ημέρες θέλουν προσοχή και μετρημένα λόγια Πάτρα: Πέθανε η γενική γραμματέας της Πολυφωνικής Χορωδίας Ολυμπία Ζώη

Άθικτες οι Βίβλοι σε εκκλησία που έγινε στάχτη

Άφωνοι έμειναν οι πυροσβέστες που επιχείρησαν για την κατάσβεση φωτιάς σε εκκλησία. Η ανάρτηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

 Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πυροσβέστες που επιχείρησαν σε κατάσβεση φωτιάς σε εκκλησία της Δυτικής Βιρτζίνια.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Πυροσβεστικού Σώματος, η πυρκαγιά ήταν καταστροφική για το κτίριο.

Όμως όσο προχωρούσαν στο εσωτερικό του, παρατήρησαν κάτι αλλόκοτο.

«Έχεις στο νου σου ότι όλα πρέπει να είναι καμένα, στάχτες. Όμως ούτε μία Βίβλος δεν είχε πάθει το παραμικρό!», αναφέρεται στην ίδια ανάρτηση.

Όπως είναι επόμενο, η ανάρτηση που συνοδεύεται με φωτογραφίες δεκάδων Βίβλων μέσα στις στάχτες έγινε viral και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

ΗΠΑ - εκκλησία - Βίβλος - φωτιά

«Αν και οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος μας, ο Θεός ήταν», αναφέρεται στο ίδιο ποστ.

Κανένας από τους πυροσβέστες που επιχείρησαν δεν τραυματίστηκε, ενώ τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν διευκρινιστεί.

ΗΠΑ - εκκλησία - Βίβλος - φωτιά

ΗΠΑ - εκκλησία - Βίβλος - φωτιά

ΗΠΑ - εκκλησία - Βίβλος - φωτιά

ΣΧΟΛΙΑ