Χειροπέδες σε …παρκαδόρους έξω από μπουζούκια μοίρασε η Τροχαία

Χειροπέδες μοίρασε η Τροχαία, το βράδυ του Σαββάτου, έξω από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στις περιοχές της Αθήνας, του Νέου Ψυχικού και του Πειραιά.

Αστυνομικοί των ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησαν έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν σημεία σε δημόσιους χώρους, τμήματα οδών και πεζοδρομίων που καταλαμβάνονται αυθαίρετα για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν 15 άτομα (11 Έλληνες και 4 αλλοδαποί), οι οποίοι εργάζονταν ως παρκαδόροι (9) και ως προσωρινά υπεύθυνοι (6).

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, οι συλληφθέντες παραλάμβαναν αυτοκίνητα πελατών -έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση αποδείξεων- για να τα παρκάρουν σε δημόσιους χώρους τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α., Σ.Δ.Ο.Ε.), προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

ΣΧΟΛΙΑ