Χανιά: Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο διευθυντή Λυκείου

Είχε πάει να ενημερωθεί για λογομαχία του γιου του με μαθητή του σχολείου

Ακόμα μια απίστευτη περίπτωση χειροδικίας στην Κρήτη. Το περιστατικό αφορά τον ξυλοδαρμό του διευθυντή του 4ου Λυκείου Χανίων από πατέρα μαθητή του γυμνασίου!

Ο γιος του διευθυντή, μαθητής στο 4ο Λύκειο, είχε λογομαχήσει με μαθητή γυμνασίου που βρίσκεται δίπλα στο λύκειο.

Φυσικά ενημερώθηκε ο πατέρας του μαθητή ώστε να πάει στο σχολείο για να συζητηθεί το περιστατικό. Έτσι κι έγινε. Ο πατέρας πήγε σήμερα το πρωί στο λύκειο χωρίς το παιδί, στη συνέχεια έφυγε και επέστρεψε μαζί με το παιδί του υποστηρίζοντας ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως του τα περιέγραψαν.

Μπήκε στο γραφείο του Διευθυντή και κλείνοντας την πόρτα πίσω του άρχισε να χτυπά τον Διευθυντή μπροστά στο παιδί του.

Ο Διευθυντής οδηγήθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση ο Σύλλογος διδασκόντων του 4ου Γ.Ε.Λ. Χανίων:

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 4ου Γ.Ε.Λ. Χανίων παρουσία του προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας ομόθυμα καταγγέλλει το σημερινό απαράδεκτο περιστατικό επίθεσης και προπηλακισμού γονέα σε βάρος του Διευθυντή του σχολείου μας, παρουσία του παιδιού του.

Τέτοια φαινόμενα τραμπουκισμού δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας και εκφοβισμού, τα οποία υπονομεύουν την ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα τόσο των διδασκόντων όσο και των μαθητών μας.»

ΣΧΟΛΙΑ