Χαλάνδρι: Ψάχνουν να βρούν την «άφαντη» σύντροφο του άτυχου 64χρονου

Προχωρούν οι έρευνες για το πτώμα που βρέθηκε «πακεταρισμένο» στο Χαλάνδρι. Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία. Ερωτηματικό για το πού βρίσκεται η Γερμανίδα σύντροφός του.

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την άγρια δολοφονία του 64χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός και «πακεταρισμένος» μέσα στο σπίτι του στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα αυτά, η Γερμανίδα σύντροφος μεσίτη δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα αεροπορικώς. Μόλις μέσα στο Σαββατοκύριακο οι ερευνητές της Ασφάλειας πήραν στα χέρια τους, οι ερευνητές της Ασφάλειας, το κατάλογο με τους επιβάτες αεροπορικών εταιρειών, που είχαν ταξιδέψει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την Ελλάδα, σε χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο.

Σε καμιά αεροπορική Εταιρεία δεν υπάρχει το όνομα της συντρόφου του άγρια δολοφονημένου 64χρονου μεσίτη και η οποία βέβαια θεωρείται από την Ασφάλεια άνθρωπος «κλειδί» για την εξιχνιάσει τους εγκλήματος, καθώς εικάζεται πως είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό το θύμα.

Βέβαια, το γεγονός πως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν φαίνεται να έχει ταξιδέψει αεροπορικώς σε κάποια χώρα του εξωτερικού, αυτόματα δεν σημαίνει πως δεν έχει φύγει από την Ελλάδα. Κάλλιστα θα μπορούσε να βγει από την χώρα οδικώς και λόγο του ότι είναι πολίτης τις Ε.Ε. δεν καταγράφεται στης πύλες εξόδου τις χωράς μας.

«Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να έχει παραμείνει στην χώρα
Παράλληλα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ερευνούν ενδελεχώς την περίεργη υπόθεση δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, η 64χρονη γυναίκα να έχει παραμείνει στην Ελλάδα και για λόγους που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνίσει στην Ασφάλεια Αττικής, να μην εμφανίζεται προκειμένου να ξεκαθαρίσει την θέση της.

Για το λόγο αυτό οι ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερευνούν με σοβαρότητα και αυτό το ενδεχόμενο και αναζητούν την 64χρονη προσκειμένου να δώσει κατάθεση, σε μέρη και σημεία που έχει λόγους να βρίσκεται, είτε αυτά είναι φιλικά της πρόσωπα, είτε είναι στέκια που συνήθιζε να συχνάζει μαζί με τον άτυχο μεσίτη.

Πως αποκαλύφθηκε η μακάβρια ιστορία
Ως γνωστόν το πτώμα του 64χρονου μεσίτη Ιωάννη Βλαντίκα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε το ζευγάρι στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, καθώς όπως διέγνωσε ο ιατροδικαστής, ο θάνατος του άτυχου άνδρα επήλθε παραπάνω από ένα μήνα πριν την ανεύρεση του πτώματος, ενώ η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη λόγο βέβαια της προχωρημένης σήψης.

Φως στα αίτια θανάτου και στο μηχανισμό της δολοφονίας αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν εργαστηριακά τις αμέσως επόμενες ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ