«Φονιά, θα το πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα»


Ο τρόπος δολοφονίας της 53χρονης γυναίκας έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στην κοινωνία του Ηρακλείου και αυτή αποτυπώθηκε από την παρουσία του κόσμου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Ο δράστης της άγριας δολοφονίας μεταφέρθηκε με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα. «Φονιά, θα το πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα», του φώναζε το εξαγριωμένο πλήθος, στο οποίο βρίσκονταν φίλοι και συγγενείς της δολοφονημένης γυναίκας.

Ο 60χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για παράνομη οπλοφορία.

Δηλώσεις έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου, Νίκος Φανταουτσάκης, που υποστήριξε ότι ο δράστης έχει μετανιώσει για την πράξη του, τονίζοντας ότι: «Βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ. Ζήτησε συγνώμη, αλλά γνωρίζει ότι αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Δεν μπορεί να δώσει λογική εξήγηση για την πράξη του, δεν θυμάται καν τι έκανε εκείνη τη στιγμή και πόσες μαχαιριές της κατάφερε. Η αφορμή που όπλισε το χέρι του ήταν η εκδίωξη από το σπίτι της κόρης της».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: ΚΟΙΝΩΝΙΑ – Newsbeast

ΣΧΟΛΙΑ