Φθιώτιδα: Φοβερό τροχαίο με αγριογούρουνο (ΦΩΤΟ)

Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών

Στο ίδιο σημείο όπου είχε σκοτωθεί ο επιχειρηματίας από τα Καμένα Βούρλα, δύο οδηγοί σώθηκαν επειδή φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας.

Παραλίγο λοιπόν νέα τραγωδία στην Εθνική οδό στην 153,6η χθ της Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της γέφυρας της Αρκίτσας. Στις 23:40 το βράδυ της Δευτέρας (16/4), αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μεγάλο αγριογούρουνο που κινούνταν κάθετα στο δρόμο και στη συνέχεια ΙΧ που ακολουθούσε χτύπησε από πίσω του!

Ευτυχώς και οι δύο οδηγοί ένας 57χρονος και ένας 54χρονος κάτοικοι Αθηνών, φορούσαν ζώνη και τη γλύτωσαν με τραύματα, ενώ τα οχήματά τους έπαθαν μεγάλες ζημιές. Σύμφωνα με διερχόμενο οδηγό που τράβηξε τις παρακάτω φωτογραφίες, ο πρώτος οδηγός ήρθε αντιμέτωπος με οικογένεια γουρουνιών μη μπορώντας να αποφύγει ένα από αυτά.

Θυμίζουμε ότι είναι το ίδιο ακριβώς σημείο που πριν από τρεις περίπου μήνες έχασε τη ζωή του ένας συνάνθρωπός μας από τα Καμένα Βούρλα. Πρόκειται για τη χιλιομετρική θέση μετά τη γέφυρα της Αρκίτσας, αμέσως μετά από μία ανοιχτή στροφή που εξαιτίας και της νύχτας δεν έχει ορατότητα και δεν υπάρχουν περιθώρια για τους οδηγούς να αντιδράσουν.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις. Για το συμβάν προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

ΣΧΟΛΙΑ