Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Γλυφάδα: Η έκκληση του δημάρχου για μάρτυρες

Έκκληση να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος, όπως τον χαρακτήρισε, για το τροχαίο στην παραλιακή, όπου έχασε τη ζωή του 25χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, έκανε μέσω του λογαριασμού στο Facebook ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

«Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον πατέρα που ξαφνικά έχασε τον 25χρονο γιο του και ούτε μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Γλυφάδας που τη συνόδευε με την είδηση του τροχαίου από το enikos.gr.

«Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες, ξημερώματα Τετάρτης, στη Γλυφάδα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο ήταν μάρκας Corvette, χτύπησε τη μοτοσικλέτα που επέβαινε ο νεαρός και μετά έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο», συμπλήρωνε και καταλήγοντας επισήμανε: «Ο οδηγός το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε. Όποιος μπορεί να είδε ή να γνωρίζει το παραμικρό, ας το πει αμέσως στην αστυνομία. Η ζωή που χάθηκε δεν γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης».

Δείτε την ανάρτηση:

ΣΧΟΛΙΑ