Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το 5χρονο νεκρό κορίτσι στη Λάρισα

Υπήρχε μια λειτουργική έκπτωση του ύπατος

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στο άψυχο σώμα του πεντάχρονου κοριτσιού που ξεψύχησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020), ενώ νοσηλευόταν εμπύρετο στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου στη Λάρισα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε στη Λάρισα η ιατροδικαστής κ. Ρουμπίνη Λεονταρή φάνηκε ότι υπήρχε μια λειτουργική έκπτωση του ύπατος κάτι που χρήζει εργαστηριακής διερεύνησης.

Πάρθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια του ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να συνεχιστεί η διερεύνηση για τα αίτια θανάτου της 5χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απαντήσεις αναμένονται σε 4 – 5 ημέρες.

Η ανακοίνωση του ΓΝΛ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας:

”Στις 17/2/2020, εισήχθη στις 13:00 κοριτσάκι 5 ετών στην Παιδιατρική Κλινική κατόπιν παραπομπής από ιδιώτη παιδίατρο, μετά από συνεχιζόμενη πυρετική κίνηση από εβδομάδας. Στις 19/2/2020 απεβίωσε στις 5:00 το πρωί, αιφνιδίως. Ζητήθηκε νεκροψία – νεκροτομή και αναμένουμε το αποτέλεσμα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «larissanet.gr», οι εξετάσεις στο παιδί πριν καταλήξει έδειξαν αποκλίσεις κάποιων δεικτών με αποτέλεσμα οι γιατροί να μπουν σε στάδιο διερεύνησης.

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα θα δείξουν τι ακριβώς συνέβη και η 5χρονη κατέληξε, εμφανίζοντας ξαφνική επιδείνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ