Συγκλονιστικές εικόνες από το ξενοδοχείο που ξέσπασε φωτιά στη Συγγρού-Απεγκλωβίστηκαν έξι άνθρωποι

Ζητούσαν βοήθεια από τα μπαλκόνια

Φωτιά στο ξενοδοχείο Athenaum Palace επί της λεωφόρου Συγγρού 123 ξέσπασε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (05.12.2019).

Τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από μια μικρή κουζίνα του ξενοδοχείου στον πρώτο όροφο αλλά οι πυκνοί καπνοί έφτασαν έως τον έκτο και τον έβδομο όροφο, προκαλώντας την αίσθηση πως από εκεί είχε ξεκινήσει η πυρκαγιά. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε έξι ανθρώπους, δυο από το κλιμακοστάσιο του ξενοδοχείου κι άλλους τρεις με κλιμακοφόρο.

Κάποιοι από τους ενοίκους του ξενοδοχείου κατέβηκαν στο δρόμο με τις πυτζάμες.

Επί τόπου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 13 οχήματα.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

σε χώρο ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Ανδρέα Συγγρού στο Νέο Κόσμο Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 35 με 12 οχήματα.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

Νωρίτερα, η μια είχε βγεί στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου με ένα μαντήλι στο πρόσωπο για να μπορεί να αναπνεύσει και ζητούσε βοήθεια, ενώ η δεύτερη εμφανίστηκε σε πλαϊνό παράθυρο για να ζητήσει βοήθεια.

Η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αν και η φωτιά δεν είναι μεγάλη, έχει πολύ καπνό.

Από τη φωτιά μια γυναίκα έχει εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι εικόνες από τη μεταφορά της, είναι συγκλονιστικές.

ΣΧΟΛΙΑ