Στράτος Βαλσαμίδης: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του ηθοποιού

Η μαρτυρία που ρίχνει φως

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του 34χρονου ηθοποιού, Στράτου Βαλσαμίδη ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό.

 Οι ειδικοί που διόρισαν η μητέρα και η αδελφή του άτυχου 34χρονου εντόπισαν στοιχεία – φωτιά που έκαναν “το έγκλημα σε βάρος του, να μιλήσει”.
 Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης που όρισαν ως τεχνικό σύμβουλο η μητέρα και η αδελφή του ηθοποιού μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ αναφέρθηκε στα ευρήματα στη σορό του 34χρονου καθώς και για τα στοιχεία εκείνα που τον παραξενεύουν.

“Είχε υποστεί κακώσεις όσο ήταν ακόμα εν ζωή. Μπορεί να έγιναν στην προσπάθεια των δραστών να τον ακινητοποιήσουν. Ο θάνατος συνέβη σε ένα άλλο σημείο και ο νέος μεταφέρθηκε αλλού. Αυτό από μόνο του κάτι κρύβει. Δηλητηριάστηκε. Είχε πολλαπλές ναρκωτικές ουσίες μέσα του με αντιφατικές δράσεις και με διάφορους τρόπους λήψης. Βρέθηκαν ακόμα και στο στομάχι του. Μετακινήθηκε κοντά τρεις φορές μέχρι να τοποθετηθεί στην τελική θέση μέσα στο όχημά του. Είναι πολλά τα στοιχεία που παραξενεύουν και αναμένουμε ακόμα τα υπόλοιπα αποτελέσματα των εξετάσεων”, είπε ο κ. Τσαντίρης.

Η αδελφή του 34χρονου μιλώντας στην εκπομπή είπε ότι “από την αρχή η αστυνομία δεν έδειξε το ενδιαφέρον που χρειαζόταν. Προχωρήσαμε σε μήνυση για να αναλάβει ο Εισαγγελέας και να πιέσει τις Αρχές. Εγώ με τη μητέρα μου λέγαμε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Έχουν βρεθεί αποτυπώματα και DNA. Έχουν εντοπιστεί κλήσεις και στίγματα των κλήσεων, κάτι το οποίο δείχνει με ποιους ανθρώπους ήρθε σε επαφή. Οι εξετάσεις που βγήκαν, δείχνουν δηλητηρίαση¨,

Η μητέρα του ηθοποιού κάνει λόγο για μια οργανωμένη ενέργεια. “Ήταν παγίδα θανάτου, δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους, για αυτό και τον μετακίνησαν αρκετές φορές σε διαφορετικά σημεία. Είμαι ζωντανή νεκρή, εγώ και το παιδί μου. Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια, το δικαιούμαστε”.

Η δικηγόρος της οικογένειας του 34χρονου, κ. Σοφία Πολυζωγοπούλου δήλωσε: “Είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Υπάρχουν πολλά ιατροδικαστικά ευρήματα που το αποδεικνύουν και αναμένουμε τις απαντήσεις και από άλλα, όπως το DNA από τα νύχια του. Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν δοθεί επισήμως στον Εισαγγελέα. Έχουμε υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων, καθώς από την πρώτη στιγμή η οικογένεια πίστευε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια”

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε και η μαρτυρία μιας γυναίκας στο Φως στο Τούνελ που είχε δει το μαύρο αυτοκίνητο του θύματος παρκαρισμένο μπροστά στο σπίτι της στο Χαλάνδρι τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Η γυναίκα έγραψε στο ημερολόγιο τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, που αργότερα διαπιστώθηκε πως ανήκε στον Στράτο.

Τα ίχνη του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη 34 χρόνων, χάθηκαν την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου από το Περιστέρι όπου έμενε. Μία εβδομάδα μετά, ξημερώματα Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου εντοπίστηκε νεκρός στο Παλαιό Ψυχικό “καθισμένος” στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του.

Πηγή πληροφοριών: anikolouli.gr

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Fos Sto Tounel Nikolouli

ΣΧΟΛΙΑ