Στο εδώλιο ο κομμωτής που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δράση του 67χρονου κομμωτή, που φέρεται να αποπλανούσε παιδιά.

Ο 67χρονος θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω στις 4 Νοεμβρίου, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αλλά και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών.

Ο κατηγορούμενος καταγγέλθηκε από τους γονείς δύο ανήλικων κοριτσιών 11 και επτά ετών, αλλά και από μία 18χρονη συγγενή του, για εξακολουθητική ασέλγεια.

Η 32χρονη ανιψιά του 67χρονου, που προκάλεσε την έρευνα για την υπόθεση, ισχυρίστηκε ενώπιον αστυνομικών του οικείου αστυνομικού σταθμού, ότι τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της -αδελφή της συζύγου από δεύτερο γάμο του καταγγελλόμενου- είχαν ενδείξεις, ότι παρενοχλούσε τα δύο ανήλικα παιδιά και για τον λόγο αυτό τους είχαν απαγορεύσει να συναναστρέφονται μαζί του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν τα παιδιά, σε ανύποπτο χρόνο -και συγκεκριμένα καθώς έκαναν μπάνιο- είχαν πει στη γιαγιά τους ότι ο κατηγορούμενος τα χάιδευε, ενώ το ίδιο είχαν πει και στη μητέρα τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Δημοκρατικής.

Η μητέρα, που είναι διαζευγμένη, προκειμένου να μην δώσει έναυσμα για σχόλια και στιγματίσει τα παιδιά, όπως τόνισε, αποφάσισε να μην καταγγείλει το γεγονός στις Αρχές, κρατώντας ωστόσο αποστάσεις από τον 67χρονο.

Στη μήνυση της μητέρας υποστηρίζεται συγκεκριμένα ότι ο 67χρονος έβρισκε ευκαιρία να ασελγεί στα παιδιά της, όποτε επισκέπτονταν την οικία της θείας τους. Η κατάσταση, ωστόσο, πήρε άλλες διαστάσεις όταν στον στενό οικογενειακό κύκλο έγινε γνωστό πως παρόμοια συμπεριφορά είχε επιδείξει και σε τρία εγγόνια του.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, η σύζυγος του 67χρονου είναι μητέρα τριών παιδιών από τον πρώτο της γάμο και φέρεται να έχει κάνει άλλα δύο με τον κατηγορούμενο.

Η 18χρονη εγγονή του, από τον πρώτο γάμο της συζύγου του, φέρεται συγκεκριμένα να ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος την κακοποιούσε από ηλικία 4-5 ετών.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι ο 67χρονος, σε μικρή ηλικία την οδηγούσε στο κρεβάτι του και έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι της. Σε μια περίσταση, ενώ ήταν έξι ετών, φέρεται να είχε ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας και να της επέδειξε το μόριό του. Από ηλικία 10 ετών φέρεται να την χάιδευε στο στήθος.

Η μητέρα της 18χρονης κατέθεσε ότι γνώριζε πως είχε ασελγήσει στην κόρη της στα τελευταία τέσσερα έτη και ότι ενημέρωσε τη μητέρα της και σύζυγο του κατηγορούμενου, η οποία δεν δέχτηκε όμως ως αληθείς τις καταγγελίες.

Η 23χρονη κόρη του 67χρονου φέρεται να εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά, που επιδείκνυε η 18χρονη έναντι του πατέρας της και παππού της 18χρονης. Το ίδιο πίστευε και η 32χρονη ανιψιά του.

Τελευταία φορά που ασέλγησε σε βάρος της ήταν, σύμφωνα με τη μήνυσή της, τον Αύγουστο του 2013.

ΣΧΟΛΙΑ