Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης της Mustang που χρησιμοποίησαν οι δράστες της κλοπής στο Ρέντη

«Ξεκίνησα να πάω στη δουλειά μου και είδα ότι έλειπε»

Αφωνοι έμειναν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (18.09.2019) όσοι βρέθηκαν στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη με τη λεωφόρο Κηφισού. Στην (κατεστραμμένη) είσοδο υποκαταστήματος γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών ήταν μια… Mustang του ’67.

Ήταν το αυτοκίνητο που είχαν κλέψει μερικές ώρες νωρίτερα οι δράστες. Με αυτό έπεσαν πάνω στα ρολά και έσπασαν τη τζαμαρία για να… ανοίξουν δρόμο και να μπουν στο κατάστημα ώστε να κλέψουν ανενόχλητοι.

Αφού «σήκωσαν» κινητά, κονσόλες παιχνιδιών κι άλλες συσκευές, τις φόρτωσαν σε άλλο αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους και έφυγαν από το σημείο, πριν προλάβει να φτάσει η αστυνομία.

Άφησαν εκεί, στην είσοδο του μαγαζιού, τη Mustang, που είχε υποστεί σημαντικότατες ζημιές.

«Ξύπνησα και δεν είδα τη Mustang»

Ο ιδιοκτήτης της Mustang την οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες της κλοπής στου Ρέντη για να εισβάλλουν στο κατάστημα δεν θα μπορούσε παρά να είναι σοκαρισμένος. Και δεν το έκρυψε μιλώντας στο newsit.gr.

Όπως αποκάλυψε, το αυτοκίνητο κλάπηκε το βράδυ της Τρίτης αλλά εκείνος το κατάλαβε το πρωί όταν ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του. «Το βράδυ επέστρεψα στο σπίτι περίπου στις 23:30. Έλεγξα ότι το αυτοκίνητο ήταν στη θέση του. Το πρωί που ξεκίνησα να πάω στη δουλειά μου γύρω στις 6:45, είδα ότι έλειπε» δήλωσε.

ΣΧΟΛΙΑ