Σοκάρουν οι καταθέσεις γυναικών για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου

Τι καταγγέλλουν πέντε γυναίκες

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον 27χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σουζάν Ίτον από τις καταθέσεις των πέντε γυναικών που είχαν πέσει θύματα του φερόμενου ως δράστη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, πρόκειται για μια Ελληνίδα και τέσσερις αλλοδαπές, οι περισσότερες εργαζόμενες στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις τους, οι τέσσερις από τις καταγγέλλουσες ισχυρίζονται ότι τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η πέμπτη ισχυρίζεται ότι ο 27χρονος ενώ βρισκόταν σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά. Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι η Ελληνίδα τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία στις 31 Μαΐου, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν από το έγκλημα.

Όλες οι επιθέσεις έγιναν στο Καστέλι και στο Μάλεμε. Οι γυναίκες τον αναγνώρισαν όταν με εντολή εισαγγελέα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του μετά τη δολοφονία της βιολόγου.

Καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι της «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης».

ΣΧΟΛΙΑ