Π. Σκουρλέτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ τίμησε τη λαϊκή εντολή το 2015

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που αφορούν δήλωσή του για την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει το 2015 προχώρησε ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, σημειώνοντας ότι «η αλήθεια είναι ότι αρκετοί δεν ήθελαν να αναλάβουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας το 2015. Ωστόσο, ο λαός μας την ανέθεσε και ο ΣΥΡΙΖΑ τίμησε τη λαϊκή εντολή».

Σε ανακοίνωσή του, με τη σημείωση Παλιοί και έμπειροι στη «δημοσιογραφία», ο κ. Σκουρλέτης αναφέρει:

«Με έκπληξη – αν και δεν θα έπρεπε – διάβασα σήμερα πανομοιότυπα ρεπορτάζ σε εφημερίδες όπως ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΤΑ ΝΕΑ και σε αρκετές ιστοσελίδες, σύμφωνα με τα οποία κατά τη διάρκεια της συνέντευξής μου, χθες, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, απαντώντας στην ερώτηση για το αν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, είπα ότι »ήμασταν νέοι και άπειροι».

Η ακριβής φράση μου, ως απάντηση στην ερώτηση, ήταν: »παρ’ όλο ότι αυτή η δύναμη δεν είχε μια προηγούμενη εμπειρία, μπόρεσε και ανταποκρίθηκε».

Είναι προφανής η διαφορά ανάμεσα στις δύο φράσεις, αλλά και η διαφορετική εντύπωση που προκαλούν. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί δεν ήθελαν να αναλάβουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας το 2015. Ωστόσο, ο λαός μας την ανέθεσε και ο ΣΥΡΙΖΑ τίμησε τη λαϊκή εντολή».

ΣΧΟΛΙΑ