Πώς η «μαύρη χήρα» της Σητείας βοήθησε τον εραστή της να δολοφονήσει τον άντρα της

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση παραπέμπεται ο Βούλγαρος αστυνομικός από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Σητείας για τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, στην Σητεία.
Παράλληλα, η 39χρονη σύζυγός του παραπέμπεται για άμεση συνέργεια στη δολοφονία. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star, η σύζυγος του καρδιολόγου έδωσε πληροφορίες για το καρτέρι θανάτου στον Βούλγαρο δολοφόνο του καρδιολόγου.

Στο βούλευμα των δικαστικών αρχών αναφέρεται ότι η 39χρονη «μαύρη χήρα» ενημέρωσε τον Βούλγαρο αστυνομικό με μήνυμα μέσω του κινητού της για την ακριβή ώρα αναχώρησης του συζύγου της από το σπίτι τους στη Σητεία, το δρομολόγιό του, αλλά και ποιο ήταν το καταλληλότερο σημείο της διαδρομής για την ενέδρα.

Να σημειωθεί πως ο καρδιολόγος δολοφονήθηκε από τον Βούλγαρο φίλο της συζύγου του την ώρα που κατευθυνόταν στο ιατρείο του στη Σητεία. Ο δράστης φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 39χρονη Βουλγάρα σύζυγο του γιατρού και μαζί να σχεδίασαν τη δολοφονία του.

Και οι δύο συνελήφθησαν, ενώ λίγους μήνες μετά τη δολοφονία η γυναίκα αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

ΣΧΟΛΙΑ