Πατέρας 21χρονης φοιτήτριας: Πιθανόν να υπήρξαν και άλλες απόπειρες βιασμού

«Πρέπει να ανοίξουν και άλλα στόματα»

Την εκτίμηση ότι υπήρξαν απόπειρες βιασμών και εκβιασμών και άλλων κοριτσιών στη Ρόδο εξέφρασε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε δολοφονημένη το  πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου στην θαλάσσια περιοχή των Πεύκων της Ρόδου.

«Η εκτίμηση αυτή δημιουργήθηκε μετά την αποχώρησή μας από τη Ρόδο. Εκείνες τις ημέρες άρχισαν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μέσω κάποιων site ότι υπήρξαν κι άλλες παρόμοιες απόπειρες. Πιθανόν να υπήρχαν κι άλλες περιπτώσεις σαν της κόρης μου που φοβούνταν να μιλήσουν. Μπορεί να βίαζαν και να εκβίαζαν στη συνέχεια», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Ιωάννης Τοπαλούδης.

Στην ερώτηση αν έχει βγάλει κάποιο συμπέρασμα από επικοινωνία με φίλους της κόρης του ο κ. Τοπαλούδης είπε πως «ό,τι στοιχεία υπήρχαν έχουν δοθεί και στους δικηγόρους και στις αρμόδιες αρχές».

«Πρέπει να ανοίξουν και άλλα στόματα άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ίδιους βασανισμούς ενδεχομένως ή τις ίδιες απόπειρες. Κάποια στιγμή πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να μπουν φυλακή», πρόσθεσε.

«Γιατί τη σκότωσαν την κόρη μου; Τη σκότωσαν γιατί τους είπε πως θα τους βάλει φυλακή» σημείωσε.

 

ΣΧΟΛΙΑ