Πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: «Είναι διπλά εγκληματίες, να πληρώσουν όλοι» (vid)

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο…

«Ολοι τους να πληρώσουν. Για μισή ώρα το παιδί μου δέχτηκε έναν βάρβαρο θάνατο. Για μισή ώρα πονούσε και τον ταλαιπωρούσαν, γι αυτό μας πονάει περισσότερο. Είναι δύο φορές εγκληματίες. Λίγη ανθρωπιά να υπήρχε, θα είχε γλιτώσει» λέει ο Ευθύμης Κωστόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Το δράμα που ζει ο γονιός, είναι ανείπωτο, σύμφωνα με τον κ. Κωστόπουλο: «Όσο περνάει ο καιρός αυτή η οδύνη γίνεται μεγαλύτερη. Βλέπω εφιάλτες. Να μην δεχθεί άλλος γονιός τέτοιους εφιάλτες. Για αυτό θα πρέπει να τιμωρηθούν, χθες. Δεν θα το αφήσω έτσι. Να δουλέψει ο νόμος. Στη Δικαιοσύνη έχω εμπιστοσύνη».

Συνεχίζοντας, επέρριψε ευθύνες και στην αστυνομία, για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν οι αστυνομικοί στον αιμόφυρτο γιο του: «Πιθανόν να φανούν και κάποια άλλα βίντεο, τα οποία σίγουρα υπάρχουν και τα οποία δεν μας δείχνουν. Τα στοιχεία είναι αρκετά να πληρώσουν. Οι αστυνομικοί βγαίνουν και λένε ότι έκαναν το νόμιμο.

Έναν άνθρωπο αιμόφυρτο να τον χτυπάς, αυτό σε καμία πολιτισμένη κοινωνία δεν είναι. Το οφείλω στο παιδί μου να κάνω αυτό γιατί πολεμούσε ενάντια στη βαρβαρότητα και για τα παιδιά κάποιου αυριανού γονιού να μη δεχθεί αυτό που βιώνω και δέχομαι εγώ. Βλέπεις έναν τραυματισμένο, ποιον έπιασαν τον λήσταρχο Νταβέλη;»

Το αμέσως επόμενο διάστημα, οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και αγωγές κατά των αστυνομικών, του ΕΚΑΒ και όσων θεωρούν ότι δεν λειτούργησαν με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑ