Πάτρα: Συνεχίζεται το μπαράζ αφαίρεσης πινακίδων διπλοπαρκαρισμένων στο κέντρο

Πάνω από 200 αφαιρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες

Αποφασισμένη να συνεχίσει το μπαράζ αφαίρεσης πινακίδων προκειμένου να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται καθημερινά στο κέντρο της Πάτρας, εξαιτίας των διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων, είναι η Τροχαία της Πάτρας.

Χαρακτηριστικό του μεγέθους του προβλήματος είναι ότι τις τελευταίες ημέρες οι δυνάμεις της Τροχαίας έχουν αφαιρέσει πάνω από 200 πινακίδες οχημάτων που είχαν διπλοπαρκάρει.

Οπως τόνισε μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα, ο διοικητής της Τροχαίας Πατρών Σπύρος Νιάρος, το φαινόμενο του διπλοπαρκαρίσματος στην Πάτρα μίαζει με λερναία ύδρα. Σε ένα αυτοκίνητο αφαιρούται οι πινακίδες και 2-3 εμφανίζονται διπλοπαρκαρισμένα…

Οπως χαρακτηριστικά είπε, οι οδηγοί δεν πτοούνται με τίποτα, και ενώ βλέπουν κάποιο αυτοκίνητο να φεύγει χωρίς πινακίδες, από πίσω του διπλοπαρκάρουν άλλοι.

Οπως διευκρίνισε ο διοικητής της Τροχαίας, οι παραβάτες οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, σύμφωνα με τον ΚΟΚ, και να πληρώσεις το πρόστιμο, θα πρέπει για να πάρεις πίσω τις πινακίδες, να περιμένεις να περάσουν οι ημέρες που ορίζει ο νόμος και που κατ’ ελάχιστον είναι δέκα.

ΣΧΟΛΙΑ