Πάνος Χατζηκουτσέλης: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του ηθοποιού

Συγκινεί το μήνυμα της ανιψιάς του στα social media

Το μεσημέρι της Τρίτης (24/3), πραγματοποιήθηκε η κηδεία του ηθοποιού Πάνου Χατζηκουτσέλη, ο οποίος έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή, στο Κοιμητήριο του Μαραθώνα. Η τελετή έγινε με τη παρουσία μόλις δέκα ατόμων, μετά τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η ανιψιά του, Άση Χατζηκουτσέλη, ενημέρωσε για το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό, με τα πιο συγκινητικά λόγια. «Τον Πανούλη θα αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 24/3/2020 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Μαραθώνα για να είναι παρέα με τον πατέρα μου και αδελφό του Θοδωρή και το γιο μου και βαφτισιμιό του Ιωάννη – Ερμή που τόσο λάτρευε. Έτσι θα είναι όλοι μαζί παρέα και εκεί αλλά και στον δικό τους Παράδεισο.

Λόγω των συνθηκών η κηδεία θα γίνει σε εξαιρετικά κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ξέρουμε όμως πως όλοι θα είστε κοντά του και κοντά μας με τη σκέψη σας. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας στον Πανούλη μας αλλά και τη συμπαράσταση στη δική μας θλίψη για την απουσία του. Να ξέρετε όμως ότι τώρα θα είναι πιο χαρούμενος γιατί θα συναντηθεί με τα αδέλφια του, ειδικά τη Ρουλίτσα του, και τους φίλους του που τόσο του έλειπαν».

ΣΧΟΛΙΑ