Νότης Σφακιανάκης: «Θέλω να μην πω κάτι γιατί θα σας πω κάτι άσχημο»

Δίωξη για πλημμέλημα στον τραγουδιστή

Ποινική δίωξη για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής.

Στις 2 Δεκεμβρίου θα δικαστεί τελικά ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής σε έλεγχο της αστυνομίας καθώς στη κατοχή του βρέθηκαν ένα πιστόλι, ένα τέιζερ και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Ο τραγουδιστής αποχωρώντας από το δικαστήριο είπε στους δημοσιογράφους: «Θέλω να σας πω κάτι, οτι δε θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας πω κάτι άσχημο».

 Στον Νότη Σφακιανάκη, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομης οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών για προσωπική χρήση ενώ η δίκη του δεν έγινε σήμερα καθώς ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας έλειπε στην επαρχία για άλλο δικαστήριο.

«Ιδού ο εγκληματίας»

Νωριτερα το πρωί ο Νότης Σφακιανάκης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με χειροπέδες στα χέρια και φορώντας μάσκα. “Ιδού ο εγκληματίας”, είπε ειρωνικά φτάνοντας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, σηκώνοντας τα χέρια με τις χειροπέδες ψηλά.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Ελληνικού, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο υπερπολυτελές αυτοκίνητο που επέβαινε, καθώς στην κατοχή του παράνομα ένα 9άρι πιστόλι, ένα tazer και δύο γραμμάρια κοκαΐνη.

ΣΧΟΛΙΑ