Τρίτη 31 Μαρτίου 2020
16.5 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απίστευτο μέτρο κατά του κορωνοιού στον Παναμά Μίχαλος: Απαιτείται ένας εμπεριστατωμένος σχεδιασμός για μετά την κρίση Γιώργος Ρώρος: Να τιμήσει η Πάτρα τον Μανώλη Γλέζο Παρατείνεται η ισχύς των θεωρημένων μηνιαίων καρτών του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας Μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων του ΦΟΔΣΑ στο νέο νομαρχιακό φορέα Πάτρα: Δεν θα υποβάλλουν νέα αίτηση η δικαιούχοι της απαλλαγής των δημοτικών τελών ΣΕΙΥΠ Αχαίας: Καταγγελίες για την λειτουργία των Σούπερ Μάρκετ σε καιρό πανδημίας Πάτρα: Ουρές υγειονομικές βόμβες 300 μέτρων σε τράπεζες (VIDEO & ΦΩΤΟ) Γεωργιάδης: Θα ακολουθήσει δεύτερο πακέτο μέτρων επανεκκίνησης της οικονομίας Ναυπάκτου Ιερόθεος: Με πονά ο «εκκλησιαστικός κορωνοϊός», που προσβάλλει κληρικούς κι επισκόπους Πάτρα: Κινδυνεύει να μη ξανανοίξει το 20% με 30% των επιχειρήσεων Σταϊκούρας: Τα κρατικά ταμεία αντέχουν για 2-3 μήνες

Νωρίτερα η πληρωμή για τις συντάξεις Ιανουαρίου

Συντάξεις Ιανουαρίου: Στόχος του υπουργείου Εργασίας είναι και φέτος η πληρωμή των συντάξεων να πραγματοποιηθεί πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων έτσι ώστε εκατομμύρια συνταξιούχοι να κάνουν «χαρούμενες» γιορτές.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Εργασίας αναμένεται να καταβάλει τις συντάξεις Ιανουαρίου τουλάχιστον μία βδομάδα νωρίτερα από το συνηθισμένο και σίγουρα πριν από τα Χριστούγεννα. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων.

Ειδικότερα θα καταβληθούν -εκτός απροόπτου- από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διευκολυνθούν οικονομικά οι συνταξιούχοι λόγω των εορτών.
Αναλυτικότερα:

– Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλει τις συντάξεις στις 18 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Τετάρτη.

– Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 18 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Τετάρτη.

– Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις στις 20 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή.

– Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 20 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή.

– Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 20 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή.

Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 20 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή. Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν στις 20 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή.

ΣΧΟΛΙΑ