Ντοκουμέντο VIDEO από τη φωτιά σε σκάφη στη μαρίνα Γλυφάδας

Έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί 22χρονη

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες ντοκουμέντα, που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ, από τη φωτιά που ξέσπασε στην 3η μαρίνα Γλυφάδας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14.11.2019), σε δύο ελλιμενισμένα σκάφη.
Από την πυρκαγιά μια 22χρονη αλλοδαπή επιβάτης του ενός εκ των δύο σκαφών αντιλαμβανόμενη την ύπαρξη φλόγας και του έντονου καπνού, έπεσε στη θάλασσα, από όπου και κατάφερε μόνη της να βγει. Είναι καλά στην υγεία της.

Στο σημείο της πυρκαγιάς που επεκτάθηκε σε άλλα τρία σκάφη επιχείρησαν για την κατάσβεσή της ένα περιπολικό του λιμενικού δέκα πυροσβεστικά οχήματα και ένα πλωτό σκάφος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επικουρικά συνέδραμαν επίσης δύο υδροφόρες και ένα πυροσβεστικό όχημα του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθώς και δύο υδροφόρες και προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Γλυφάδας.

“Η έκρηξη έκαψε και το δικό μου σκάφος”

Στην εκπομπή “Μαζί σου Σαβαβτοκύριακο” μίλησε ο Νίκος Παπάζογλου, ιδιοκτήτης του σκάφους “Άγιος Νικόλαος”, που κάηκε ολοσχερώς. “Δυστυχώς μέχρι να έρθω, είχε πάρει φωτιά και το δικό μου σκάφος, γιατί προηγήθηκε μία έκρηξη. Και η έκρηξη μετέφερε όλη τη φλόγα που υπήρχε μέσα στο κέντρο του σκάφους, στο δικό μου. Έσπασαν όλα τα τζάμια και πέρασε η φωτιά στο δικό μου σκάφος”.

ΣΧΟΛΙΑ