Νεκρός βρέθηκε ο Φώτης Ντούλος στο σπίτι του στο Κονέκτικατ

Ο εκατομμυριούχος που κατηγορούνταν για τη δολοφονία της συζύγου του

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του στο Κονέκτικατ ο Φώτης Ντούλος, ο Ελληνοαμερικανός εκατομμυριούχος που είχε κατηγορηθεί για την απαγωγή και δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία. Τον θάνατό του επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του.

Σύμφωνα με τις New York Times, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φάρμινγκτον. Ο θάνατός του φέρεται να προήλθε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο επιχείρησαν να τον επαναφέρουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Ο Φώτης Ντούλος κατηγορούνταν για την απαγωγή και δολοφονία της γυναίκας του και είχε συλληφθεί χωρίς ποτέ να βρεθεί το πτώμα της συζύγου του Τζένιφερ, που εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου. Έπειτα από έρευνα η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Τζένιφερ είχε δολοφονηθεί από τον σύζυγό της.

Πρώτη ένδειξη αποτέλεσαν οι κηλίδες αίματος στο αυτοκίνητό της, αλλά και στο κάθισμα ενός οχήματος που είχε δανειστεί ο τότε εν διαστάσει σύζυγός της από υπάλληλό του την ημέρα της εξαφάνισης. Επίσης, εντοπίστηκαν σε κάδους απορριμμάτων -σε απόσταση περίπου 120 χλμ. από την κατοικία της στο Κονέκτικατ- τουλάχιστον είκοσι αντικείμενα, με γενετικό υλικό.

Εκείνη την περίοδο συνεχιζόταν η υπόθεση διαζυγίου του ζευγαριού για την κηδεμονία των πέντε παιδιών του. Το 2017, όταν κατέθεσε την αίτηση η Τζένιφερ, είχε δηλώσει πως αισθανόταν ότι κινδύνευε από τον άνδρα της.

 

ΣΧΟΛΙΑ