Νέος γύρος έντασης σε συμβολαιογραφεία για τους πλειστηριασμούς – Συγκρούσεις διαδηλωτών με ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση επικράτησε έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Ίωνος Δραγούμη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μεταξύ μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς και αστυνομικών.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν τα μέλη του Συντονισμού έφτασαν έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται συμβολαιογραφικό γραφείο, το οποίο όπως αναφέρουν, θα διενεργήσει δύο ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Οι διαδηλωτές θέλησαν να εισέλθουν εντός του κτιρίου, όμως, διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία βρισκόταν στον χώρο τους εμπόδισε.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, ακολούθησαν συγκρούσεις μεταξύ των αστυνομικών και των μελών του Συντονισμού, ενώ στο σημείο έφτασαν και μέλη του ΠΑΜΕ.

[embedded content]

Την ίδια ώρα, μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας, στη Σταδίου, για να διαμαρτυρηθούν κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Οπως μετέδωσε ο Σκάι, υπήρξε μια μικρή ένταση όταν προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο, έσπασε ένα τζάμι, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε συνέχεια.

[embedded content]


Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Άγονοι οι 135 από τους 261 της πρεμιέρας

Πηγή: Real News – Κοινωνία

ΣΧΟΛΙΑ