Νέα τροπή παίρνει η σκηνοθετημένη ληστεία στη Μύκονο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη σκηνοθετημένη ληστεία στη Μύκονο κατά γνωστής επιχειρηματία με «εγκέφαλο» το σύζυγό της.

Νέα τροπή παίρνει η σκηνοθετημένη ληστεία στη Μύκονο. Ο 49χρονος που λήστεψε τη συζυγό του και έδεσε το παιδί τους  ισχυρίστηκε ότι «Τα έκανε όλα για να της βάλει μυαλό» , όμως σύμφωνα με  μαρτυρίες στο νησί ο φωτογράφος ήταν εθισμένος στο τζόγο και όπως φαίνεται του …έλειπαν κάποιες χιλιάδες ευρώ.

Ο πατέρας του 5χρονου και εγκέφαλος της ληστείας έδωσε εντολή στον δράστη να κλείσει το στόμα του γιού του με  μονωτική ταινία και να το δέσει χειροπόδαρα , με το παιδί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση  όπως και ο μεγαλύτερο γιός τους που είναι μόλις 15 ετών.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η Σέρβα καλλονή αποκάλυψε στις αρχές ότι τα χρήματα ύψους 135.000 ευρώ ήταν κρυμμένα σε σημείο που γνώριζε μόνο ο εν διαστάσει σύζυγός της. Οι αρχές αμέσως τον υποψιάστηκαν όμως πριν καν προλάβουν να τον καλέσουν στο τμήμα τους επιβεβαίωσαν οι κάμερες στη χώρα της Μυκόνου

Η κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος  έδειξε την πραγματικότητα. Ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της αμέσως μετά το περιστατικό είχε επαφή με τον ληστή ο οποίος εισέβαλλε στο σπίτι και κράτησε όμηρο το παιδί της.

Η γνωστή επιχειρηματίας προσπαθεί να συνέλθει και να ξεχάσει ότι συνέβη. Έχει ματακομίσει από το σπίτι που διαδραματίστηκαν οι σοκαριστικές στιγμές ενώ το μαγαζί της στα Ματογιάννια παραμένει κλειστό. Ο εν διαστάσει σύζυγός της αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ ο δράστης αναζητείται.

 

ΣΧΟΛΙΑ