Νέα στοιχεία στην εξαφάνιση-μυστήριο 36χρονου από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Πήγε να δει έναν φίλο του και δεν επέστρεψε ποτέ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 36χρονου Λαέρτη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από πέντε μήνες στη Φιλαδέλφεια.

Οι γονείς του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ζητούν να ανοίξουν τα στόματα ώστε να βρεθεί το παιδί τους.

«Προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία από το φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον, ειδικά στο παρελθόν που δούλεψε σε γνωστό κοσμικό νησί» εξηγεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Λαέρτη. Έχουν να δουν τον γιο τους από τις 9 Απριλίου, όταν έφυγε από το σπίτι τους στα Πατήσια, λέγοντας πως θα πήγαινε να επισκεφθεί έναν φίλο του στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν επέστρεψε ποτέ.

«Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά. Τίποτα άλλο δεν θέλω» δηλώνει η μητέρα του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο πατέρας του Λαέρτη που είχε τη γιορτή του ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ζητά να κάνει η Παναγία το θαύμα της και να γυρίσει ο γιος του στο σπίτι.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Λαέρτη τόσο από τις αρχές όσο και από την οικογένεια συνεχίζονται. Ελπίδα όλων να βρεθεί και να είναι καλά στην υγεία του.

 

ΣΧΟΛΙΑ