Μάρθα Καραγιάννη: Ο πυρετός και τα νεότερα για την υγεία της

Νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική

Η δημοφιλής ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες σε ιδιωτική κλινική, κάτι που δεν είχε γίνει ευρύτερα γνωστό μέχρι σήμερα το πρωί. Ο «φύλακας άγγελός» της, η Ντόρα Ντούμα, που είναι καλή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη και συγκατοικούν τα τελευταία χρόνια, αποκάλυψε ότι η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε στο Facebook χωρίς να εξηγήσει τι συνέβη στην ηθοποιό.

Για την υγεία της ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ο φίλος της και γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας: «Εδώ και τρεις μέρες είχε πυρετό, κόπωση και πόνο, φυσικά την πήγαμε στο νοσοκομείο. Εκεί έγιναν εξετάσεις. Σήμερα ο πυρετός έχει υποχωρήσει, θα κάνει υπέρηχο και έχω την εντύπωση ότι είναι μια λοίμωξη και με το καλό θα επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι. Δεν υπάρχει τίποτε το επικίνδυνο».

Σύμπτωση από εκείνες που κανείς δεν περιμένει είναι ότι το διάστημα αυτό αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα θέμα υγείας τα δυο μεγάλα αστέρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου ο Κώστας Βουτσάς και η Μάρθα Καραγιάννη. Σε σχόλιό του στο Facebook ο Ανδρέας Κουβελογιάννης αναφέρει ότι η 80χρονη ηθοποιός εισήχθη σε ιδιωτική κλινική για έναν έλεγχο υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ