Λάρισα: Φυγόποινος κρυβόταν έξι χρόνια σε ντουλάπα

Ο 47χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Λάρισας, «Ελευθερία», ο 47χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση το 2013, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, και τα ίχνη του χάθηκαν, με την αστυνομία να θεωρεί ότι έχει φύγει σε άλλη πόλη της Ελλάδας ή στο εξωτερικό, όμως εκείνος παρέμεινε στη Λάρισα, κρυμμένος σε μια κρύπτη σε ντουλάπα.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο φυγόποινος είχε εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα καμερών για να παρακολουθεί… ύποπτες κινήσεις εντός κι εκτός του διαμερίσματος και για να είναι προετοιμασμένος όταν υπήρχε ο κίνδυνος για έλεγχο από την αστυνομία.

Με αυτόν τον τρόπο ζούσε επί έξι χρόνια, από το 2013, μέχρι το 2019. Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας και το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της απάτης, της κλοπής, καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ο 47χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΣΧΟΛΙΑ