Κοντονής: «O Mαρινάκης δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι η «παράγκα» γκρεμίστηκε»

Συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» παραχώρησε ο Σταύρος Κοντονής, με τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού να επισημαίνει οτι η «παράγκα» στο ποδόσφαιρο γκρεμίστηκε κι έχουμε πλέον ένα καλύτερο πρωτάθλημα, γεγονος που θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως χαρακτηριστικά.

Σε ερωτηση που του έγινε για το γεγονός ότι κάποιοι υποστηρίζουν πως ενήργησε επί θητείας του στο Υφυπουργείο Αθλητισμού για να χάσει τον έλεγχο ο Ολυμπιακός και να τον πάρουν οι αντίπαλοί του, ο Σταύρος Κοντονής απάντησε: «Είναι γελοίο. Η Κυβέρνηση προσπαθούσε να επιβάλει κανόνες ισονομίας. Με τη συνδρομή των διεθνών Συνομοσπονδιών σε σημαντικό βαθμό το καταφέραμε.

Υπάρχουν πράγματα να γίνουν. Είναι αγώνας διαρκείας. Αλλά έγινε ένα μεγάλο βήμα. Αυτοί που με κατηγορούν στην ουσία ομολογούν πως υπήρχε ένα πλαίσιο διαφθοράς και διαπλοκής, με έλεγχο της διοίκησης του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ.

Από τη στιγμή που το ομολογούν, εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο. Πρόσφατα ο κ. Μαρινάκης είπε πως έχει προσφύγει εναντίον εμού στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Είναι προφανές πως δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει πως μέσα σε ενάμιση χρόνο από τότε που αναλάβαμε, η «παράγκα» στο ποδόσφαιρο γκρεμίστηκε κι έχουμε πλέον ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Όχι χωρίς προβλήματα, αλλά με προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν».

ΣΧΟΛΙΑ