Καταγγελία ασθενή για τον ψευτογιατρό: «Με κόψανε στη μέση, τον θάνατο περιμένω»

Οι «θαυματουργές» ενέσεις των 7.000 ευρώ

Ένας άνδρας που είχε τραυματιστεί από πτώση με αλεξίπτωτο καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα του ψευτογιατρού και συγκλονίζει με την μαρτυρία του.

Μιλώντας στην εκπομπή του «MEGA Live News», ο ασθενής περιγράφει τα όσα έγιναν μετά τον τραυματισμό του ο οποίος απαιτούσε χειρουργείο.

«Δεν υπάρχει ζωή, τον θάνατο περιμένω. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, από αυτό που πέρασα εγώ δεν το έχει περάσει κανείς. Τους πόνους….την ταλαιπωρία…με τελειώσαν. Μιλάμε για 60-70 ράμματα από μπροστά στο στήθος μέχρι την σπονδυλική στήλη. Καταλαβαίνετε; Στη μέση με κόψανε» είπε ο άνδρας.

Ο ίδιος περιγράφει πως το πρώτο ραντεβού κλείστηκε με γιατρό σε ιδιωτική κλινική ωστόσο αντί για τον γιατρό εμφανίστηκε ο ψευτογιατρός… ως ειδικός.

Σύμφωνα με τη καταγγελία του, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο έδωσε 20.000 ευρώ στην κλινική. Μάλιστα μετά το χειρουργείο ο ψευτογιατρός ζητούσε χρήματα από τον ασθενή για «θαυματουργές» ενέσεις αξίας 7.000 ευρώ η μία.

Ο ασθενής σταμάτησε να του δίνει χρήματα όταν είδε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν τον βοηθούσε, ενώ όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού ο ασθενής άρχισε να έχει υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά όταν διαπίστωσε ότι ο ψευτογιατρός εξαφάνιζε τα μπουκαλάκια αφού του έκανε τις ενέσεις.

ΣΧΟΛΙΑ