Καρέ-καρέ η καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων τα ξημερώματα στον ΗΣΑΠ του Περισσού (BINTEO)

Καταδρομική επίθεση σημειώθηκε στις 3.50 τα ξημερώματα, στο σταθμό του ηλεκτρικού στον Περισσό. Κουκουλοφόροι έσπασαν τέσσερις γυάλινες θύρες και τις οθόνες από δύο ακυρωτικά μηχανήματα.Οι δράστες μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή.

Δείτε το βίντεο από την καταδρομική επίθεση:

Η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αυτό μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.

Το πρωί του Σαββάτου σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναρτήθηκε κείμενο για την ανάληψη ευθύνης:

«Σήμερα, ξημερώματα 17 Μαρτίου, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στον σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού, με σπρέι, τρικάκια και βαριοπούλες σπάζοντας τις ηλεκτρονικές μπάρες ελέγχου και το φυλάκιο του σεκιούριτι. Η σημερινή μας παρέμβαση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο κινήσεων και δράσεων ενάντια στις ηλεκτρονικές μπάρες και την επιτομή της επιβολής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Έτσι, στέλνουμε ένα μήνυμα προς το κράτος και την κυβέρνηση ΣΎΡΙΖΑ, που επιχειρούν να εφαρμόσουν το σύστημα ελέγχου στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα οποία ΜΜΜ χρησιμοποιούνται κυρίως από ανθρώπους της τάξης μας, είτε για μεταφορά στην εργασία τους, είτε για μεταφορά στο σχολείο/σχολή τους ή για την οποιαδήποτε μετάβασή τους σε οποιοδήποτε μέρος της πόλης.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ»

Επιδρομή κουκουλοφόρων στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό – Δεν σταματούν στην άνοδο οι συρμοί

 

Πηγή: Real News – Κοινωνία

ΣΧΟΛΙΑ