«Κίτρινο» το σπίτι του Δημάρχου Ραφήνας από τη φωτιά (ΦΩΤΟ)

Κατέρρευσε η οροφή

Το σπίτι του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς κάηκε στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.

Το διώροφο σπίτι παραδόθηκε όπως τα περισσότερα στην περιοχή στις φλόγες, οι οποίες αφού κατέκαψαν τις ξύλινες πόρτες στο ισόγειο, στη συνέχεια πέρασαν στο εσωτερικό. Μάλιστα οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες, αφού μέχρι η οροφή έχει καταρρεύσει.

Τα συνεργεία που έφτασαν στην περιοχή και προχώρησαν στην καταγραφή των ζημιών χαρακτήρισαν το σπίτι κίτρινο, άρα επισκευάσιμο. Το σπίτι βρίσκεται σε απόσταση λίγων δεκάδων μέτρων από την Αργυρή Ακτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ήταν στο σημείο της φωτιάς αγνοώντας που βρισκόταν η οικογένειά του. Τελικά η σύζυγος, τα παιδιά του και η μητέρα του έπεσαν στη θάλασσα και διασώθηκαν από σκάφος του Λιμενικού, ενώ πλέον όλη η οικογένεια έχει μετακομίσει στο πατρικό σπίτι.

Κίτρινο χαρακτηρίστηκε το σπίτι του δημάρχου Ραφήνας-ΠικερμίουΚίτρινο χαρακτηρίστηκε το σπίτι του δημάρχου Ραφήνας-ΠικερμίουΟι φλόγες πέρασαν από τις ξύλινες πόρτες του ισογείουΟι φλόγες πέρασαν από τις ξύλινες πόρτες του ισογείουΟι ζημιές στο σπίτι του δημάρχου είναι εμφανείςΟι ζημιές στο σπίτι του δημάρχου είναι εμφανείςΗ φωτιά πέρασε μέσα στο εσωτερικό του σπιτιού και έκαψε τα πάντα Η φωτιά πέρασε μέσα στο εσωτερικό του σπιτιού και έκαψε τα πάντα Πρώτα κάηκαν οι ξύλινες εξωτερικές πόρτεςΠρώτα κάηκαν οι ξύλινες εξωτερικές πόρτες

 

ΣΧΟΛΙΑ