Κίνημα Αλλαγής: Ντροπιαστικά τα όσα είπε ο Πολάκης για τους νεκρούς στο Μάτι

«Ντροπιαστική» χαρακτηρίζει τη συνέντευξη του Παύλου Πολάκη στο ΑΠΕ, στην οποία ο αναπληρωτής υπ. Υγείας είπε ότι «ο αριθμός των νεκρών (σ.σ.: στο Μάτι) «θολώνει» την εικόνα», το Κίνημα Αλλαγής.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ FM 104,6, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, είπε μεταξύ άλλων:

• Έχουμε ένα οξύμωρο. Βλέπουμε έναν Υπουργό που έλεγε ότι όλα τα έκανε καλά να παραιτείται κι έναν Πρωθυπουργό που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη να μένει στη θέση του. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι θα πρέπει να ξαναγράψουν τα βιβλία τους στη νομική επιστήμη, διότι θα έπρεπε να έχει συμβεί ακριβώς το αντίθετο.

• Ο κ. Τσίπρας αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη θα έπρεπε να έχει φύγει.

•Ξηλώνεται το πουλόβερ των μεγάλων ευθυνών γύρω από την πλημμελή προετοιμασία και πρόληψη ενόψει του καλοκαιριού, της ανικανότητας στη διαχείριση της προηγούμενης εβδομάδας και της απαράδεκτης επικοινωνιακής παρωδίας που έστησε η κυβέρνηση αυτή.

•Η συνέντευξη του κ. Πολάκη με αυτό που αναφέρεται και δεν τολμούμε να το επαναλάβουμε, είναι ντροπιαστική. Δεν μπορεί να στέκεται αυτός ο άνθρωπος ως Υπουργός Υγείας όταν βγαίνει και λέει αυτά τα πράγματα. Αυτά είναι αντιλήψεις μιας πολύ σκληρής προπαγάνδας ενός ανθρώπου που δεν θα έπρεπε να είναι μέλος οποιασδήποτε κυβέρνησης.

 

ΣΧΟΛΙΑ